Carl Duisberg Centren

CDC-keskukset Majoitus
Kurssit Tiedustelut ja ilmoittautuminen
Kurssiaikataulu -

Klikkaa karttaa, niin näet sen suurempana.

Carl Duisberg -keskukset (CDC) tarjoavat monipuolista, eri kohderyhmille suunniteltua saksan kielen koulutusta Kölnissä, Berliinissä, Münchenissä, Radolfzellissä, Saarbrückenissä, Dortmundissa, Mannheimissa ja Hannoverissa.

CDC on perustettu vuonna 1962 silloisen Länsi-Saksan valtion ja elinkeinoelämän aloitteesta. Se on siitä lähtien tarjonnut korkeatasoista saksan kielen opetusta ulkomaalaisille.

CDC:n intensiivi- ja yksityisopetuskursseja järjestetään ympäri vuoden Kölnissä, Münchenissä, Radolfzellissä ja Saarbrückenissä. Berliinissä ryhmäkursseja pidetään touko-syyskuussa. Dortmundin, Mannheimin ja Hannoverin CDC-keskukset ovat erikoistuneet yksityis- ja pienryhmäopetukseen.

Intensiivikurssit

u-8.jpgIntensiivikursseilla opiskellaan kielioppia, harjoitellaan kuullun ja luetun ymmärtämistä sekä saksan puhumista. Perusopintojen oppimateriaalina käytetään oppikirjaa. Ylemmissä tasoryhmissä hyödynnetään oppikirjan ohella aikakausi- ja sanomalehtiartikkeleita.

Kurssien pituus on kaksi tai neljä viikkoa, viikko-oppitunteja on 24. Ryhmäkoko 5-15 opiskelijaa. Tasoja on yhteensä 10.

Intensiivi Plus -kurssit

Intensiivi Plus -kurssien perusohjelma on sama kuin Intensiivikurssilla. Ryhmäopetusta täydentää ohjattu opiskelu mediateekissa, missä harjoitellaan puhumista ja kuullun ymmärtämistä kielistudiossa tai hyödynnetään interaktiivista multimediaa. Tarjolla on myös CDC:n kirjasto sekä kielenopetusvideoita. Oppitunteja on viikossa 30.

Yhdistelmäkurssit

Intensiivikurssin ja yksityisopetuksen yhdistäminen tehostaa opiskelua. Yksityisopetus suunnitellaan opiskelijan toiveiden mukaisesti. Sen aiheena voi olla esimerkiksi oma erikoisala, tai neuvottelutaidon ja ääntämisen hienosäätö.

Yksityisopetuskurssit

Opiskelijan tarpeisiin, tavoitteisiin ja aikatauluun mitoitettu viikon kurssi, joka sisältää 40 yksityistuntia. Lounas opettajan seurassa kuuluu ohjelmaan.

Kurssiaikataulu

Intensiivi- ja Intensiivi Plus -kurssit alkavat yleensä kaksi kertaa kuukaudessa.

Yhdistelmäkurssit noudattavat Intensiivikurssien aikataulua, mutta yksityisopetuskurssin voi aloittaa milloin tahansa.

Majoitus

Perhemajoitus (oma huone, aamiainen tai puolihoito

woh-4.jpgKurssilaiset majoitetaan huolella valittuihin paikallisiin isäntäperheisiin. Majoitukseen sisältyy aamiainen tai puolihoito (aamiainen ja ilta-ateria). Erityisruokavaliosta ja allergioista on syytä mainita erikseen.

Asuntola- ja huoneistomajoitus

CDC:n asuntolassa on tarjolla kolme majoitusvaihtoehtoa: yhden hengen soluasunto, huoneisto, jossa on oma kylpyhuone ja keittokomero tai huoneisto, jossa kylpyhuoneen ja keittokomeron lisäksi on televisio, puhelin ja verkkoliitäntä.

Tiedustelu- ja ilmoittautumislomake

Pyydä hinta- ja muut tiedot joko alla olevalla lomakkeella tai kirjoita sähköpostia suoraan osoitteella
whitehouseeg@kolumbus.fi


Nimi:

Katuosoite:

Postinumero ja postitoimipaikka:

Sähköpostiosoite:

Puhelinnumero (muista suunta):

Pyydän lähettämään esitteen:
Saksan kielikurssit

Pyydän tarjousta / hinta-arviota (kirjoita kurssitiedot tekstikenttään)

Ilmoittaudun kurssille (kirjoita kurssitiedot ja toivottu ajankohta tekstikenttään)

Muu viesti/tiedustelu

Haluan White House EG Ky:n lähettävän minulle jatkossa tietoja uusista kielimatkoista ja -palveluista.

Paina lähetä -painiketta vain kerran ja odota lomakkeen lähtemisestä ilmoittavan sivun avautumista.

Selaimesi asetuksista riippuen lomakkeen lähettäminen voi tuoda näytölle kaksi 'varoitustekstiä'. Ensimmäinen tarkoittaa, että lomakkeen lähettäminen vastaa normaalin sähköpostitekstin lähettämistä. Toinen tarkoittaa sitä, että siirryt uudelle sivulle, joka kiittää lomakkeen lähettämisestä ja varmistaa näin, että lomakkeesi on lähtenyt.

[ CDC - etusivu ]
[ White House - etusivu ]