Idiom International Language Centre
IDIOM - International Language Centre
YLEISTÄ IDIOMISTA
JA NIZZASTA
RYHMÄKURSSIT
YHDISTELMÄKURSSIT
YKSITYISOPETUSKURSSIT
ERIKOISKURSSIT
MAJOITUS
KURSSIEN AIKATAULU
TIEDUSTELUT JA
ILMOITTAUTUMINEN

nice.jpg - 13417 Bytes

Nizza, Rivieran helmi, on Ranskan viidenneksi suurin kaupunki - asukkaita n. 350 000. Se sijaitsee maantieteellisesti kiinnostavassa risteyksessä Alppien, Provencen, Korsikan ja Italian välissä. Ilmasto on leuto. Rantaviiva jatkuu kahdeksan kilometriä ja puistoja ja puutarhoja on kaupungin alueella 300 hehtaaria. Nizza on Ranskan toiseksi vilkkain turistikohde ja erittäin monipuolinen kulttuurikaupunki: musiikkielämä on vilkasta ja kuvataidetta on nähtävillä parissakymmenessä taidemuseossa. Jokakeväiset karnevaalit antavat lisämausteen kaupunkikuvaan värikkäine kulkueineen ja tapahtumineen.IDIOM on pieni ja tehokas yksityinen kielikoulu. Se on erikoistunut aikuisten intensiivi- ja yksityisopetukseen. Ryhmäkoko on 3-8 henkeä. Koulun ehdoton valtti on kurssien räätälöinti: samoina toistuvia standardikursseja ei ole, vaan opetusohjelmaa sovelletaan aina ryhmän lähtötason ja tavoitteiden mukaan.

Tasotestaus pidetään ensimmäisenä kurssiaamuna.

Päivän lukujärjestys:
08.00 - 09.30 sanaston opiskelua
09.45 - 11.15 kielioppia
11.30 - 13.00 keskustelua
13.00 - 13.30 lounas
13.30 - 15.00 yksityisopetus

idiom3.jpg - 15944 Bytes
RYHMÄOPETUS

KURSSIT VASTA-ALKAJILLE GBF (30 oppituntia viikossa)
IDIOMin kurssit vasta-alkajille alkavat kuukauden ensimmäisenä maanantaina ja kestävät vähintään kaksi viikkoa. Ryhmäkoko on 4-8 osallistujaa.
INTENSIIVIKURSSI GMD (30 oppituntia viikossa)
Kurssi on tarkoitettu vähintään vuoden ranskaa opiskelleille aikuisille (vähimmäisikä 18). Ryhmäkoko on 4-8 osallistujaa. Kurssin minimikesto on yksi viikko. Sen voi aloittaa joka maanantai.
ERIKOISINTENSIIVIKURSSI EMD (30 oppituntia viikossa)
Kurssi on tarkoitettu vähintään vuoden ranskaa opiskelleille aikuisille (vähimmäisikä 18). Ryhmäkoko on 2-3 osallistujaa. Kurssin minimikesto on yksi viikko. Sen voi aloittaa joka maanantai.
EMD-kurssiin voi yhdistää liikeranskan pienryhmäopetusta 6 oppituntia viikossa tai erikoisalan yksityisopetusta (ks. Yhdistelmäkurssit).


YHDISTELMÄKURSSIT
Ryhmäkursseihin voi yhdistää liikeranskan pienryhmäopetusta tai erikoisalan yksityisopetusta.

LIIKERANSKA BUS
Bisnes-ranskaa opiskellaan 2 oppituntia kolmena iltapäivänä viikossa eli yhteensä 6 viikko-oppituntia enintään neljän hengen pienryhmässä.
YKSITYISTUNNIT
Ryhmäopetukseen voi yhdistää yleistä tai erikoisalan yksityisopetusta. Yksityistunnit pidetään kaksoistunteina. Intensiivinen yhdistelmäkurssi sisältää 10 tai 20 yksityistuntia viikossa ryhmäopetuksen lisäksi. Yksityisopetuksen sisältö suunnitellaan kunkin kurssilaisen toiveiden ja erikoisalan pohjalta. Yksityisopetuksen vähimmäismäärä on kaksoistunti viikossa.


YKSITYISOPETUS

RÄÄTÄLÖIDYT YKSITYISOPETUSKURSSIT (IND20, IND30, IND40, IND50)
Ohjelma räätälöidään opiskelijan toiveiden perusteella. Kurssi soveltuu eri alojen asiantuntijoille. Yksityisopetuskurssien minimikesto on yksi viikko. Kurssin voi aloittaa joka maanantai (lukuun ottamatta viikkoja 52 ja 1). Osallistuja voi valita viikkotuntimääräkseen 20, 30, 40 tai 50 yksityistuntia. IND20-kurssi järjestetään joko aamuisin tai iltapäivisin.


ERIKOISKURSSIT

KURSSIT RANSKANOPETTAJILLE FLE (30 oppituntia viikossa)
Kahden viikon opettajakurssi (60 oppituntia) parantaa opettajan omaa kielitaitoa ja syventää ranskalaisen kulttuurin tuntemusta. Muita erikoisalueita ovat uusimmat kielenopetuksen virtaukset, opetusmenetelmät ja -materiaalit. Opettajien omat aihe-ehdotukset otetaan myös huomioon kurssiohjelmassa. Ryhmän koko on 5-8 osallistujaa.
DELF-TUTKINTOKURSSIT
DELF A
Kurssi valmentaa DELF-kokeen neljään ensimmäiseen tasoon. Ryhmässä on enintään kuusi osallistujaa. Kurssi kestää neljä, kahdeksan tai 12 viikkoa.

DELF B
Kurssi on yhdistelmäkurssi: GMD-ryhmäkurssi (30 oppituntia viikossa enintään 8 hengen ryhmässä) sekä 10 DELF-kokeeseen valmistavaa yksityistuntia viikossa. Kurssi soveltuu tutkinnon molemmille asteille ja kaikille tasoille (I-VI).

SENIORIKURSSIT SP (20 oppituntia viikossa)
Kansainvälisellä seniorikurssilla käsitellään ajankohtaisia, kiinnostavia aiheita ja harjoitellaan ranskan kielen puhumista. Ryhmän koko on 4-8 osallistujaa ja minimikesto 2 viikkoa.

Kurssin vapaa-ajan ohjelma sisältää kävelyretken vanhaan kaupunkiin, oppitunnin ruoanlaitosta, museokäyntejä, retkiä ja päivällisen paikallisessa ravintolassa. On myös mahdollista osallistua edulliseen liikuntaohjelmaan. Sisäänpääsymaksut, retket ja päivällinen kuuluvat hintaan.

ABITURIENTTIKURSSIT ABI (40 oppituntia viikossa)
Kansainvälinen intensiivikurssi valmentaa monipuolisesti ranskan kielen ylioppilaskokeeseen. Kurssilla harjoitellaan kuullun- ja luetunymmärtämistä,valmistaudutaan suulliseen kokeeseen sekä syvennetään ranskalaisen yhteiskunnan ja kulttuurin tuntemusta. Ryhmässä on enintään 10 osallistujaa. Kurssi kestää kaksi viikkoa.

MAJOITUS

IDIOM järjestää kurssilaisille perhe-, hotelli- tai loma-asuntomajoituksen.
Edullisin vaihtoehto on asua paikallisessa isäntäperheessä. Majoitukseen kuuluu oma huone ja puolihoito (aamiainen ja ilta-ateria). Perheet asuvat yleensä kaupungin keskustan tuntumassa. Koulumatkaan on syytä varata 15-30 minuuttia. Isäntäperheet tulevat kurssilaisia vastaan lentokentälle. Erityisruokavaliosta ja allergioista on mainittava ilmoittauduttaessa.

Nizzassa on monentasoisia ja -hintaisia hotelleja. Hinta vaihtelee myös sesongeittain. Yhden hengen huone (aamiainen) maksaa n. 60-130 EUR/vrk. Edullisia kolmen tähden hotelleja ovat esimerkiksi Vendome ja Beausoleil.

Perhe- ja hotellimajoituksen lisäksi Nizzassa on tarjolla korkealuokkaisia loma-asuntoja.


KURSSIEN AIKATAULU

Ryhmä- ja yksityisopetuskurssit - lukuun ottamatta erikoiskursseja - alkavat joka maanantai

Julkisina vapaapäivinä pitämättä jääneet oppitunnit korvataan.


Tiedustelu- ja ilmoittautumislomake

Täytä ja lähetä alla oleva lomake tai lähetä suoraan sähköpostia osoitteeseen
whitehouseeg@kolumbus.fi

Nimi:

Katuosoite:

Postinumero ja postitoimipaikka:

Sähköpostiosoite:

Puhelinnumero (muista suunta):

Ikä:


Pyydän lähettämään esitteen:
Ranskan kielikurssit

Pyydän tarjousta / hinta-arviota (kirjoita kurssitiedot tekstikenttään)

Ilmoittaudun kurssille (kirjoita kurssitiedot ja toivottu ajankohta tekstikenttään)

Muu viesti/tiedustelu

Haluan White House EG Ky:n lähettävän minulle jatkossa tietoja uusista kielimatkoista ja -palveluista.

Paina lähetä -painiketta vain kerran ja odota lomakkeen lähtemisestä ilmoittavan sivun avautumista.

Selaimesi asetuksista riippuen lomakkeen lähettäminen voi tuoda näytölle kaksi 'varoitustekstiä'. Ensimmäinen tarkoittaa, että lomakkeen lähettäminen vastaa normaalin sähköpostitekstin lähettämistä. Toinen tarkoittaa sitä, että siirryt uudelle sivulle, joka kiittää lomakkeen lähettämisestä ja varmistaa näin, että lomakkeesi on lähtenyt.IDIOM - Etusivu

White House EG - Etusivu